Onze diensten

Algemene schilderwerken

Hoogstaand vakwerk

Van een volledige make-over tot kleinere schilderwerken, Vroman Decoratie levert hoogstaand vakwerk af. Maar voor we beginnen, luisteren eerst goed naar u. Van welke kleurtimbres houdt u? Bent u weg van een strakke afwerking of mag er wat meer karakter in? We trekken voor u met plezier alle registers open en zorgen ervoor dat de afwerking perfect uw smaak reflecteert.

Zowel binnen als buiten

Badkamer, keuken, living, slaapkamers: we geven elke ruimte perfect wat ze nodig heeft, met de juiste verf en de nodige technieken. Maar ook buiten gaan we met plezier voor u aan de slag. Een gevel in volle glorie, houtwerk dat stand houdt in weer en wind, het betere lak- of beitswerk: we kennen alle kneepjes van het vak. En we zorgen zowel binnen als buiten voor verbluffend schilderwerk dat jaren meegaat.

Vraag meer info over deze dienst

Pleisterwerken

Een vakkundige voorbereiding

Bij Vroman Decoratie zijn we van één ding overtuigd: voorbereiding is alles. Bij de pleisterwerken ligt de basis van een perfecte afwerking. Dus bij ons is plat … echt plat. We zorgen bovendien altijd voor het juiste vliesbehang zodat de afwerking echt tóp is.

Nog strakker met spuitplamuur

Naast de klassieke plamuur werken we ook met spuitplamuur. Dankzij deze machinale spuittechniek plamuren we sneller, dikker en nóg egaler. Een enorme troef voor grote oppervlakken, want daar halen we maximaal snelheidsrendement. Wat het ook voor u interessant maakt.

Vraag meer info over deze dienst

Decoratieve schilderwerken

Pure klasse voor uw interieur

Decoratieve technieken zijn esthetische verfrealisaties voor wanden, plafonds, vloeren en zelfs meubels. Met hun uitgesproken sfeereffect en unieke tastbare structuur vormen ze een fantastische meerwaarde voor uw interieur. Denk aan verf met zandkorrels of glasparels, kleistuc, waterdicht microcement, of een schildertechniek die een marmerlook en -feel uitstraalt. In elke ruimte en binnen elke interieurstijl plaatsen we voor u vakkundig een decoratieve eyecatcher.

Deco-techniek op maat

Decoratieve technieken vergen telkens een specifieke techniek. Bij Vroman Decoratie beheersen we niet enkel een uitgebreid gamma aan deze technieken. We gaan graag aan de slag met een staal of een moodboard en we creëren net de look die u in gedachten had.

Vraag meer info over deze dienst

Professioneel kleuradvies

Ga voor het perfecte kleurenpalet

Kleuren roepen bepaalde emoties op. Met andere woorden, een zorgvuldig samengesteld kleurenpalet kan een unieke atmosfeer scheppen. Want kleuren in elkaars nabijheid beïnvloeden ook elkaar. Toch is de zoektocht naar het ideale palet iets heel persoonlijks. Iedereen is namelijk anders. Met al onze expertise en met de juiste tools helpen we u graag in uw zoektocht naar het uw perfecte kleursfeer. Dus vraag gerust ons professioneel kleuradvies en laat u inspireren.

Speel met textuur en afwerking

Kleur kan vele vormen aannemen: effen verven, structuurverven, behang, tot geschilderde decoratieve elementen of grote muurstickers. We laten u graag kennismaken met alle decoratieve manieren om de juiste sfeer te scheppen: met oog op de laatste trends of op tijdloos design, aan u de keuze. We geven u graag onze tips.

Vraag meer info over deze dienst

Vloerservice

Vast tapijt, novilon, laminaat of parket

Vroman Decoratie voorziet een professionele vloerservice op maat van uw interieurstijl en met oog voor elk budget. Maak uw keuze uit de verschillende zachte of harde materialen en vergelijk de zeer uiteenlopende stijlen. Landelijk, robuust, klassiek of minimalistisch: u kan met onze vloerservice zowat elke richting uit. En het grote voordeel? U bent gemakkelijk, want u hoeft niet op zoek naar de perfecte vloer, de stalen komen dankzij ons naar u toe.

Gekozen bij u thuis, geleverd en geplaatst door ons

Uw vloerproject laten uitvoeren door Vroman Decoratie, dat is kiezen voor 100% comfort. Want u kiest én bestelt de vloer die bij u past bij u thuis. En vervolgens regelt Vroman Decoratie alles voor u. Alles wordt voor u geleverd en vakkundig geplaatst door ons. Voor uw gemak. We zorgen er bovendien ook voor dat u kennis maakt met de juiste reinigings- en onderhoudsproducten zo dat uw gloednieuwe vloer jarenlang gloednieuw blijft.

Vraag meer info over deze dienst

Raamdecoratie

Creëer warmte en harmonie met textiel

Bent u op zoek naar een concept voor raamtextiel dat naadloos aansluit op uw verfproject? Goed idee, want de juiste stof brengt harmonie in uw interieur. Raamdecoratie is bovendien ook veel méér dan decoratie. Het is ook een manier om extra te isoleren. Zeker tijdens koude winteravonden brengt textiel heel wat warmte met zich mee. Vroman Decoratie helpt u graag bij het kiezen van uw gedroomde textielafwerking.

Confectie op maat

We nemen uw textielconcept vanzelfsprekend mee in ons professioneel kleuradvies. Samen met u verkennen we de stoffen, dessins, kleuren en afwerkingen. U kiest uit stalen en inspiratieboeken. En vervolgens levert het atelier van onze professionele confectiepartner maatwerk voor u af. De volledige plaatsing - inclusief rails en accessoires - gebeurt vakkundig door ons. Wij staan borg voor een zeer hoogwaardig eindresultaat.

Vraag meer info over deze dienst

Zin in een vrijblijvend gesprek?

Laat ons kennismaken

Een afspraak maken