"Het is de liefde voor de stiel die me drijft"

Het is de liefde voor de stiel die me drijft.
Bij Vroman Decoraties zetten we de ambacht voorop en integreren deze in de moderne technieken. Kwaliteit en duurzaamheid zijn altijd ons streefdoel.
Ik ben opgeleid door een schilder, een trotse stielman die de liefde voor de ambacht hoog in het vaandel droeg. Ik leerde niet alleen het vak, maar erfde ook de passie voor de stiel.

Bij Vroman Decoratie kan u op beide oren slapen dat het áf zal zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller beheersen we het schildersmetier als geen ander. Klassieke technieken, moderne methodes, niks heeft nog geheimen voor ons. We tappen uit al onze know-how en tekenen voor u graag een aanpak op maat uit. Even samenzitten?

glenn vroman

Op maat van architect en aannemer

Vroman Decoratie staat met al zijn expertise ook ter beschikking voor bouw- of renovatieprojecten. We staan borg voor een uiterst precieze uitvoering van de werken én voor een strakke planning met respect voor deadlines. Wij werken graag met u samen als uw betrouwbare schilderpartner.

Ons team

Vroman Decoratie is een geolied team van vakspecialisten onder de deskundige vleugels van Glenn Vroman. Iedereen werkt volgens de strenge regels van de kunst. En elke opdracht - groot of klein - wordt door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Ons team zet de puntjes op de i. En een woord is een woord, altijd.

Interesse in een samenwerking?

Een afspraak maken